3 x New Baby Lips: Winter Delight

1932085_10208357570719718_850435279_n

Sommige mensen verzamelen oude postzegels, andere dan weer schelpjes en nog andere antieke teddyberen. Yours truly is niet al te tuk op oude postzegels of schelpjes maar heeft het meer voor lippenbalsems! Mijn favoriete lippenbalsems zijn, naast de klassieke Labello, zonder enige twijfel Baby Lips. Tell me: Wie is niet dol op deze schattige Amerikaanse lippenbalsems? Niet alleen houden ze je lippen tijdens deze koude winterdagen op en top kissable, met hun hippe verschijning zijn ze ook nog eens een streling voor het oog. De Kerstman is ons goed gezind dit jaar, speciaal voor de feestdagen brengt Maybelline immers enkele nieuwe Baby Lips uit. Vandaag een review van de nieuwe Winter Collection!

12395099_10208357570239706_1207068872_n

10531334_10208357569999700_1410533215_n

12366624_10208357570319708_233371191_n

(v.l.n.r. Sugar Cookie, Mint Candy, Sweet Apple)

bibi

Sugar Cookie is een barbieroze kleurtje met glinstertjes erin verwerkt, heel feestelijk! Dit kleurtje doet me een beetje denken aan Pink Punch, uit de originele Baby Lipscollectie. De geur is ook absoluut een winner; wanneer je houdt van vanille of cake batter is deze zeker jouw ding!

Mint Candy doet me instant denken aan candy canes, love it! Deze is absoluut mijn favoriet van de drie nieuwe smaakjes. Sowieso qua kleur de meest subtiele van de collectie maar verzorgt je lippen prima!

Sweet Apple doet z’n naam alle eer aan; deze Baby Lips ziet er op de lippen rood uit (maar zeker niet vuurrood, het is en blijft slechts een lippenbalsem) en heeft een paarse ondertoon. In tegenstelling tot Sugar Cookie, bevat Sweet Apple noch shimmer, noch glitter. Wel voelt deze heel prettig aan op de lippen. Kerst in een tube, zo kan ik de geur van deze lippenbalsem het beste omschrijven; de geur doet ietwat zoet aan, kaneel overheerst!

(v.l.n.r. Sugar Cookie, Mint Candy, Sweet Apple)

12387825_10208363424306054_999642015_n

12388325_10208357570279707_306540966_n

Wanneer je net als ik dol bent op lippenbalsems kan je nu een kreetje van enthousiasme slaken. De nieuwe Baby Lips zijn perfect als klein geschenkje voor onder de kerstboom of als opkikkertje tijdens de examens!

Baby Lips zijn verkrijgbaar oa. bij Di (Zonnestraat, Gent), Colruyt, Kruidvat en Delhaize, voor €3.99/stuk

Ben jij ook zo verslingerd aan lippenbalsem?

Love

Sofie Katelijne

 

 


26 gedachten over “3 x New Baby Lips: Winter Delight

 1. Julie Beantwoorden

  Mijn vriendin heeft deze drie smaken ook en ze zijn echt geweldig voor de suger cookie en de mint vind ik erg lekker en bedankt voor de leuke review

 2. Joyce rdt Beantwoorden

  Ja ik ben hooked aan lippenstiften, balsems etcetc en inderdaad ook zwaar verslaafd aan Babylips. De winter editie was me nog niet bekend, maar je snapt dat ik zo in mijn pauze de stad ga uitpluizen ;).

  Liefs X

 3. Pheedra Beantwoorden

  We all love baby lips!
  Leuke blog trouwens, en ook van Gent!

 4. Héloise Roubaud Beantwoorden

  Great blog!
  Would you like to support each other by following each other´s blog? ^_^

  Et Omnia Vanitas

 5. Mariska Beantwoorden

  Ze zien er super schattig uit! Schandalig dat ik ze nog niet geprobeerd heb, moet ik eens doen 🙂

 6. Esmee Beantwoorden

  Leuke lippenbalsems weer. De rode versie vind ik mooi!
  XOXO esmee

 7. Angelique Beantwoorden

  Ik hou van een goede lipbalm! Ik heb er eigenlijk teveel.

 8. cuisine celine Beantwoorden

  Ik ben vooral aan lippenstift verslaafd, maar doordat die nogal uitdrogend is :(, heb ik ook wel nood aan een goede balsem!

 9. Jolet Beantwoorden

  Baby Lips is zo lekker! Ik heb er zelf ook eentje van.

 10. Carolien - On a Healthy Adventure Beantwoorden

  Ik ben verslaafd aan lipbalsem. Die sweet apple klinkt goed 🙂

 11. Kirsty Beantwoorden

  Deze heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ben gek op Baby Lips, dus ik hoop dat ik ze snel een keer in de winkel zie liggen!

 12. VeerlePlume Beantwoorden

  Ooh sweet apple lijkt me echt heel lekker! Ik zou ze wel willen, maar Maybelline is niet dierproefvrij helaas 🙁

 13. Sax and the Pretty Beantwoorden

  Deze zijn fijn, maar lang niet zo goed als een echt verzorgende lipbalsem. Deze gebruik ik vaak als ik een subtiel kleurtje wil met een mini beetje aan verzorging. Love de geuren! X

 14. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Helemaal niet, maar ik vind het eigenlijk wel een leuke interesse van je! En die pastelkleurtjes zijn inderdaad erg mooi.

 15. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Ze lijken me allemaal super! Ik hou van lippenbalsems met een beetje kleur. En een beetje smaak 😉

 16. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Wat een leukerds! Sugar Cookie lijkt me heel fijn!

 17. Marlies Beantwoorden

  Ik hou alleen van Purol maar misschien moet ik deze ook eens proberen!

 18. Anna Beantwoorden

  Zooo leuk deze! Word er echt vrolijk van :). En wat tof dat er glinsters verwerkt zitten in Sugar Cookie. Feestje!

 19. Astrid v Beantwoorden

  Die appel gaat op mijn wishlist! Superlekker!

  X

 20. jeapiebel Beantwoorden

  Schattige kleur met een schattige naam. Ik heb ze niet eens in mijn bezit, maar wil eerst mijn oude voorraad opmaken, want ik heb er een stuk of zes laten liggen. 🙂

 21. Iep Beantwoorden

  Wat een mooie kleurtjes zeg! Zelf vind ik baby lips ook erg fijn!
  Liefs Iep xo

 22. Louise Beantwoorden

  Die Mint Candy ziet er inderdaad een mooi kleurtje uit! Nog nooit geprobeerd maar misschien moet ik Baby Lips toch eens uittesten 🙂

 23. Nilou Beantwoorden

  Leuk om te lezen en heel informatief. Miscchien toch even Baby Lips uitproberen.

 24. Nesrin Beantwoorden

  Ik snapte de hype rond Baby Lips niet totdat mijn dochter er een van Sinterklaas kreeg, I get it now 😉

 25. Neesha Beantwoorden

  Ik ben ook dol op de Baby Lips en deze zien er ook erg goed uit! Je foto’s zijn ook echt prachtig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *