3 x Matte Lipstick Primark

12077394_10207959038556663_852804328_n

Als het van Primark afhangt, draait de kerstman nu al overuren. De zomer is nog maar pas uitgewuifd en de kerstcollecties stromen reeds binnen bij het Gentse Primark-filliaal. Een tikkeltje te vroeg als je het mij vraagt maar aan de andere kant word ik toch ook vrij excited wanneer ik aan kerst (én kerstcollecties) denk. In het beauty department, is Primark alvast redelijk los gegaan wat betreft Christmas specials. Zo vind je van elk cosmeticaproduct wel een feestelijke variant dezer tijd; denk aan lippenbalsems die je in je kerstboom kan hangen en een overload aan goud en glitter! Vandaag een review van drie matte lipsticks uit deze uitgebreide kerstcollectie!

12092382_10207959038476661_597422332_n

12071848_10207959038516662_727211233_n

In het  feestelijke, Christmas-proof doosje van P.S. Love (het huismerk van Primark) zitten drie begerenswaardige lipsticks verstopt; een mooie roze kleur, een subtiele donkerpaarse plumtint en een felrode kleur, alledrie matte en popelend om gebruikt te worden! Deze matte liplijn is in feite het hele jaar door verkrijgbaar, nu gewoon tijdelijk in een extra leuke kerstverpakking (één lipstick kost normaal gezien €2, dit doosje slechts €4 dus komt goedkoper uit!).

De verpakking van deze lieverdjes is alvast een eye-catcher: een goudkleurig en shiny omhulsel doet mijn hart zeker en vast een sprongetje slaan. Eenmaal dit omhulsel ervan, ogen de lipsticks wel ietsje minder luxueus; hieronder verschuilt zich immers zwart plastic. Voor een dergelijke lage prijs voor een matte lipstick kan je uiteraard geen al te hoge verwachtingen hebben, ik ben alvast blij dat deze lipsticks er op het eerste zicht prachtig uitzien én ook nog eens zo licht als een pluimpje zijn.

Een handige feature aan deze lipsticks is dat er onderaan duidelijk wordt gemaakt om welke kleur het gaat, geen eindeloos gegrabbel dus in je make-uptasje!

12048864_10207975146599354_1807937861_n

De lipsticks hebben jammer genoeg geen namen maar dit kan de pret absoluut niet bederven; de swatches zijn heel intens en gewoonweg een streling voor het oog, job well done Primark!

12047520_10207975154639555_108929396_n 12092234_10207975146359348_802556797_n 12166206_10207975146399349_1821741059_n

Hierboven zie je de drie verschillende kleurtjes aangebracht op de lippen. Ik ben héél aangenaam verrast door de kwaliteit van deze producten, Primark heeft duidelijk kaas gegeten van cosmetica. De lipsticks zijn, zoals beloofd, matte (op de foto’s zie je een beetje lichtweerkaatsing op mijn lippen) en dekken heel gelijkmatig. Eén laagje is in feite al genoeg om een wauw-effect te creëeren! Ook qua houdbaarheid scoren deze items vrij goed, alle drie de kleuren overleefden een maaltijd en hielden het zo een viertal uurtjes uit zonder te moeten bijstiften, not bad!

De plumtint is absoluut mijn favoriet en ik weet nu al bijna zeker dat deze in mij October Beauty Favourites zal verschijnen; het is immers de perfecte kleur voor het najaar! De roze variant kan me vast en zeker ook bekoren, roze is en blijft één van mijn go to-kleurtjes op lipstickvlak. Rood staat me dan weer heel wat minder, hiermee maak ik vast en zeker een girlfriend gelukkig!

Conclusie: Heb je nog nooit een matte lipstick uitgeprobeerd en ben je benieuwd of het je al dan niet staat? Rep je dan zeker naar Primark! Ik vind deze producten van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en het doosje is een leuke bonus die me al reikhalzend doet uitkijken naar de kerstperiode!

12077116_10207959038636665_846986620_n

Dit doosje met 3 verschillende matte lipkleuren is nu te koop bij Primark en dit voor slechts €4! Get it while it’s hot!

Love

Sofie Latelijne


18 gedachten over “3 x Matte Lipstick Primark

 1. EstherChristiaensMakeup Beantwoorden

  Wow zo’n fijne lipsticks! Ik had er geen idee van dat Primark hier goed in is, en voor dat geld zal ik het zeker niet laten ze eens een kans te geven. Bedankt voor de tip! Mijn personal favorite is de middelste 🙂

 2. Nilou Beantwoorden

  oeeee lovely colors, nee echt waar! Ik wil nu naar de Primark rennen en ze kopen 🙂 ook leuk om als kadotjes te geven

 3. Hannelore Beantwoorden

  Ze zien er echt goed uit!

 4. Beautyjuf Beantwoorden

  Wat jammer dat ik deze vorige week niet heb zien liggen bij Primark. Het blikken doosje vind ik erg tof! De lipsticks zijn erg mooi van kleur. Het pigment valt me ook niet tegen. Ik heb al eens zo’n soortgelijke lipstick gehad en daar was ik helaas allesbehalve happy mee.

 5. Lizzy Beantwoorden

  Wat een gave kleuren van de Primark! Ik had de kwaliteit niet zo goed verwacht! Ik ben ook dol op matte producten! 🙂

 6. Grim&Glam Beantwoorden

  Zien er best luxe uit moet ik zeggen! Ik vind ze allemaal erg mooi.

 7. Eline Beantwoorden

  Wat een prachtige verpakking en supermooie kleurtjes!

 8. Tamara Beantwoorden

  Ik ben onder de indruk! De eerste kleur vind ik vooral heel erg mooi!

 9. saskia Beantwoorden

  Ooh wauw ik ben eigenlijk ook wel verrast. Het komt best regelmatig voor dat matte kleuren niet zo veel pigment hebben, maar deze wel!

 10. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Qua kleur vind ik de eerste persoonlijk de mooiste.

 11. jeapiebel Beantwoorden

  De eerste twee kleuren vind ik prachtig. Ik vind de kwaliteit kwaliteit van Primark cosmetica lijn afwisselend. Eens keer hebben ze echt goede producten en andere keer wat minder.

 12. jeapiebel Beantwoorden

  Voor maar € 4 en met ook nog zo’n mooie verpakking. Ik teken ervoor. 😉

 13. Louise Beantwoorden

  Leuk doosje! En weer superleuk geschreven 😀

 14. Kirsty Beantwoorden

  Wat een schattige set! De lipstickkleuren vind ik ook wel erg mooi 🙂

 15. Liese Beantwoorden

  Ik heb exact hetzelfde pakketje gekocht, ik was direct verkocht door de verpakking (en de prijs natuurlijk). Bij mij blijven ze jammer genoeg niet zo lang zitten, stiekem baal ik wel een beetje van de kwaliteit. In vergelijking met de longer lasting lipsticks van de Hema zijn ze namelijk heel teleurstellend… Maar toch: die kleuren! Dus als ik eens niet te lang de deur uit moet, draag ik ze zeker ^^

 16. Naomi in Wonderland Beantwoorden

  Voor vier euro is dat echt een koopje! Mooie kleuren, leuke verpakking. Echt tof!

 17. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Dat ziet er toch super de luxe uit! En dat is dus van de Primark?! Superleuk!

 18. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Deze lipsticks zien er goed uit! En prachtig ook in de verpakking, perfect cadeautje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *