2017 Beauty Discoveries

Het afgelopen jaar was niet alleen op persoonlijk vlak fenomenaal te noemen, ook op beautygebied wist 2017 me absoluut te bekoren. De afgelopen twaalf maanden ontdekte ik onder andere het magische gamma van Fenty Beauty, raakte ik verslingerd aan een unicorn inspired higlighter en deed ik me gulzig tegoed aan Charlotte Tilbury! Lees mee en ontdek aan welke items ik trouw zwoer!

Narciso Rodriguez Eau de Parfum Poudrée Dit flesje is een rendez-vous tussen fluweelachtig jasmijn, sensuele houtsoorten en poederachtige muskus. De kenmerkende flacon is verfraaid met een unieke nuance van blushtinten, die doet denken aan de sensuele huid en de kracht van verleiding. Ik kreeg dit luchtje als verjaardagscadeautje en draag’m sindsdien quasi iedere dag. Bonus: dit luchtje blijft een hele tijd hangen. Quasi ieder uurtje opnieuw spuiten is dus absoluut niet nodig.

Maybelline Master Blush Colour and Highlighting Kit Ik heb een zwak voor palettes als deze, ze zijn dan ook bijzonder handig. Je hoeft op vakantie slechts één doosje mee en je hebt keuze galore wat blush betreft. Bonus: er zit ook nog eens een highlighter in! Deze laatste heeft een warme glans en een eerder subtiele perzikkleur. De eerste blush (van rechts te beginnen) is ook warm, semiglanzend en heeft een koraalachtige kleurtje. De andere twee blushes zijn dan weer duidelijk koel: barbieroze en framboos. Ook zijn deze twee tinten allebei mat. Een prima palette wanneer je, net als ik, dol bent op blushes en houdt van wat kleur op je bolle wangetjes.

Essence Be a Unicorn Prismatic Rainbow Glow Highlighter Voor zij die hoopten dat de unicornhype snel zou overwaaien, heb ik jammerlijk nieuws: eenhoorns zijn nog steeds bijzonder populair. Zo bewijzen de talrijke unicorn inspired highlighters die de laatste tijd op de cosmeticawereld werden losgelaten. Dit product maakt me instant vrolijk en is (in tegenstelling tot wat je zou verwachten) bijzonder draagbaar. Normaal zeur ik wanneer een highlighter of blush niet genoeg pigment bevat maar in dit geval ben ik blij met het subtiele effect dat dit doosje creëert. Alhoewel je de kleurtjes apart kan dragen, is het natuurlijk het fijnst om zeg gewoon lekker samen op je jukbeenderen aan te brengen. De glans is koel noch warm en is dus werkelijk voor iedereen geschikt. I’m in love!

Hema Eyeshadow Mono Wet and Dry Dit product kan je zowel nat als droog gebruiken. Nat zouden ze nog intenser zijn en nog meer pigment bevatten. Echt nodig vind ik dit echter niet: wanneer je deze kleurtjes op de traditionele manier gebruikt, bevatten ze best genoeg pigment om een degelijke look mee te maken. Ook handig: de drie kleurtjes zijn perfect op elkaar afgestemd, je hebt dus in principe enkel dit kleine, ronde doosje nodig bij het creëren van je ooglook.

Hema Oogschaduw Metallic in Copper Bij het swatchen van deze mono oogschaduw in mijn plaatselijke Hema filiaal viel ik net niet flauw: wat een pigmentatie! Rep je naar Hema want mijn voorspelling is dat dit item in één, twee, drie zal uitverkocht zijn. Dé perfecte, koperen glans voor de oogleden. Ik weet al precies hoe mijn ooglook er met oudjaar zal uitzien.

Charlotte Tilbury Lipstick in Very Victoria Helo, pretty rosegold packaging! Charlotte Tilbury is up and coming de laatste tijd. De Britse redhead heeft ondertussen reeds 20 jaar ervaring in de wondere wereld van de visagie en maakte van haar naam een merk met standing. Al snel werd haar collectie een ware sensatie en de reden hiervoor moet je niet al te ver zoeken: door haar jarenlange experience weet ze als geen ander wat werkt wat betreft cosmetica. Deze taupe lipstick maakt deel uit van de Matte Revolution lijn en is de typische my lips but better kinda tint. Perfect voor iedere dag!

Fenty Beauty Highlighter Duo in Mean Money & Hu$tla Baby Bij aanvang van dit jaar lanceerde Rihanna een volledig nieuw makeup merk: Fenty Beauty. Hoewel aanvankelijk vooral de gele/gouden highlighter van dit merk met alle aandacht ging lopen, vond ik dit duo ook meteen een waar pareltje. Ik was dan ook blij als een klein kind wanneer ik ontdekte dat dit olijke duo zich onder mijn eigenste kerstboom bevond. Liefde op het eerste gezicht: zo kan ik dit item het beste omschrijven. Beide kleurtjes ogen natuurlijk en voorzien je jukbeenderen van een prachtige glans. Het komende jaar wil ik absoluut nog meer spulletjes van Fenty Beauty gaan uittesten!

Welk product uit 2017 blijft voor jou memorabel?

 


17 gedachten over “2017 Beauty Discoveries

 1. Manon Beantwoorden

  Er zitten echt hele mooie producten tussen! Die rainbow highlighter van Essence had ik toen niet gekocht, maar ziet er wel enorm leuk uit

 2. delicatefighter Beantwoorden

  Bedankt voor het delen. Goede post.

 3. Eline Beantwoorden

  Leuk overzicht! Zelf ben ik geen echte beautyqueen, maar ik ben wel fan van de producten van Hema 😉 budget kwaliteit vind ik dat perfect.

 4. Saskia Beantwoorden

  Dat geurtje ga ik denk ik eens opzoeken. klinkt heerlijk!

 5. fromcouchgirltofitnessgirl Beantwoorden

  Allemaal mooie producten ik heb ze zelf nog niet allemaal getest maar de palette staat zeker nog op me wishlist

 6. Sherry Beantwoorden

  Mooie blog. Ik heb alleen Charlotte’s make-up niet uitgeprobeerd. Ik ga het een keer uitproberen. Even een keer langs de bijenkorf.

 7. Fleur Beantwoorden

  Wat een mooie merken, maar ook gewoon producten van de HEMA. Ik wens je een mooi 2018 toe

 8. Xarifa Beantwoorden

  Van veel merken had ik nog nooit gehoord! Zou dat komen omdat ik 0 verstand heb van make-up? Haha! Weer wat geleerd dus :)! Dankjewel!

 9. Jeanine Beantwoorden

  Het is dat de Hema gesloten is nu, anders was ik al onderweg! 😉

  Leuke ontdekkingen in 2017!

  Op naar een geweldig 2018!

  Groet Jeanine.

 10. Wanda Beantwoorden

  Dat luchtje klinkt wel erg lekker! Zelf heb ik niet echt een specifiek favoriet product, hoewel je altijd wel iets van Rituals in mijn badkamer kan vinden.

 11. Lotte Beantwoorden

  Mooi producten! Qua make-up is voor mij de Full Throttle van nyx in de kleur Color Riot de beste ontdekking geweest denk ik. Prachtige kleuren, goed pigment en blend perfect 😀

 12. Girls-things Beantwoorden

  Dat luchtje lijkt mij heerlijk. Mooie foto zo ook van de producten.

 13. Vera Beantwoorden

  Mij lijkt vooral dat luchtje heel lekker! Het ziet er ook prachtig uit.

 14. Cynthia Beantwoorden

  Leuke producten hoor! Ik ben gek op mijn Maybeline mascara en mijn lavendel parfum!

 15. sophia Beantwoorden

  Dat klinken allemaal als superleuke producten!
  Ik blijf rituals-verslaafd en ben heel blij met mijn nieuwe foundation van maybelline!

 16. Sanne Beantwoorden

  de meeste producten ken ik eigenlijk niet. iets van rituals kan mij altijd bekoren. 😉

 17. Emmy Beantwoorden

  Mooi artikel. Ik heb voor de kerst ook een paar van die fijne producten gekregen. Kan ik morgen weer mooi stralen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *