Beauty Discoveries of 2015

12463810_10208466569564621_1541045066_n

Het afgelopen jaar was niet alleen op persoonlijk vlak fenomenaal te noemen, ook op beautygebied wist 2015 me absoluut te bekoren. De afgelopen twaalf maanden ontdekte ik mijn nieuwe signature scent, raakte ik verslingerd aan een naar chocolade ruikend oogschaduwpalette en deed ik me gulzig tegoed aan de nieuwe cosmeticalijn van H&M. Lees mee en ontdek aan welke acht items ik trouw zwoer!

Soap & Glory Smoothie Star Body Milk Dankzij Soap & Glory rook ik het merendeel van het jaar naar koekjesdeeg. Deze hydraterende body milk bevat extracten van amandel, kokosnoot, honing en yoghurt. Ja hoor, het Britse merk weet als geen ander welke ingrediënten er thuis horen in een heerlijk ruikende smoothie. Het product is creamy in gebruik en de geur blijft urenlang hangen. Hallo, babyvelletje!

H&M Cream Lip Colour in Rambling Rose 2015 was het jaar waarin ik de bright lip colours (en dan met name de hot pinks) welkom heette. Rambling Rose is een zoetroze kleurtje met een romige dekking en willigt mijn stoutste lipstickdromen in: deze stick laat je lippen stralen en blijft urenlang prima op z’n plaats.

H&M Eyeshadow in Paradise Lost &  in Ginger Snap De oogschaduwpalettes van H&M Beauty vind ik twee keer niks maar van mono eyeshadows heeft H&M kennelijk wél kaas gegeten. Paradise Lost is champagnekleurig en kan perfect gedragen worden over het gehele ooglid alsook als highlighter in de binnenste ooghoeken. Ginger Snap is zo mogelijk nog aantrekkelijker dan z’n zusje; koperkleurig, shimmery en supergepigmenteerd. Meer van dat H&M! Pretty please?!

Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush in Something about Berry Toegegeven, ik kan de volledige naam van deze blush niet onthouden laat staan correct uitspreken. Toch is deze één van mijn staples van 2015. Something about Berry bestaat uit drie verschillende kleurtjes; je kan ze alledrie apart gebruiken maar wanneer je je op een dag iets advontuurlijker voelt, kan je ze ook lekker mixen. Too Faced is dierproefvrij en een krak in vormgeving, big love.

Too Faced Chocolate Bar Palette A dream come true; een oogschauwpalette dat ruikt naar smeulende cacaobonen. Perfect voor een avondje stappen maar net zo gebruiksvriendelijk voor een casual day at the office. Het Chocolate Bar Palette is zonder enige twijfel dé ontdekking van het afgelopen jaar.

Miss Dior Blooming Bouquet De schattige, Parisian reclamebeelden voor dit parfum spraken al jaren tot mijn verbeelding. Toch schafte ik dit luchtje nooit aan, what a shame! Een mengeling van pioenen, rozen en sappige mandarijntjes doen mijn neusvleugels trillen van extase, een heerlijk gesofisticeerd en ladylike luchtje!

Maybelline Lash Sensational Mascara Wat is dit een fijn product! Deze maakt mijn wimpers voller én dikker in no time! Moet je gewoon een keer geprobeerd hebben als je het mij vraagt.

Wat zijn jouw ontdekkingen van de afgelopen 12 maanden?

Love

Sofie Katelijne


18 gedachten over “Beauty Discoveries of 2015

 1. Nilou Beantwoorden

  Die smoothie body milk, wil ik hebben!

 2. Laura Beantwoorden

  Ik ken eigenlijk geen een van de producten die je hier schrijft. Ik gebruik altijd dezelfde producten. Gewoon uit gemak haha.

 3. peggy Beantwoorden

  Leuke ontdekkingen! Voor mij was het Innisfree Cushion BB en Elévatione producten! Ook werd er bevestigd hoe fijn ik Caudalie vind!

 4. Joyce rdt Beantwoorden

  Yes, de Miss Dior Blooming Bouquet heb ik sinds een aantal maanden ook in bezit en ben totally hooked (alleen die prijs, damn). Daarnaast heb ik dit jaar de Sephora lip balm ontdekt, one love ;).

  Ohh en. Happy New Year :).
  Liefs.x

 5. Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Ik wist niet eens dat de H&M ook cosmetica verkoopt zeg! Ik zal er eens op gaan letten.

  Ik vind dat kopje op de foto zo leuk!

 6. Angèlique Beantwoorden

  Wat een mooie producten. Fijne jaarwisseling gewenst!

 7. Kirsty Beantwoorden

  Hele mooie favorieten! De nieuwe H&M make-up wil ik nog steeds gaan proberen en het Too Face d Chocolate Bar palette ook; ik heb het Semi-Sweet Chocolate Bar palette en die is geweldig <3 Alvast een hele fijne jaarwisseling!

 8. Esmee Beantwoorden

  Hele mooie ontdekkingen heb je afgelopen jaar gedaan! De blush als hartje is prachtig.
  XOXO esmee

 9. Sas Beantwoorden

  Leuk om hier een blogpost van te maken. Ik gebruik eigenlijk altijd dezelfde producten. Toffe mok ook 😉

 10. Florentine Beantwoorden

  Wauw wat een prachtige producten! Love it 🙂
  Fijne jaarwisseling

 11. Kiss & Make-up Beantwoorden

  Mooie ontdekkinkje! Voor mij was de BECCA Ever Matte primer een van de mooiste beauty discoveries van het jaar.

 12. VeerlePlume Beantwoorden

  Die Soap & Glory Body Milk lijkt me echt lekker! 🙂

 13. jeapiebel Beantwoorden

  Ik ben het weer. 🙂 Een hele Fijne jaar wisseling Sofie en tot volgende jaar.

 14. Monique | WritingMonique Beantwoorden

  Wat leuk om dit te lezen! Een heleboel producten die ik nog niet ken!

 15. jeapiebel Beantwoorden

  Too Faced Chocolate Bar Palette is zeker a dream come true, al heb ik iets meer de voorkeur voor semi sweet chocolate. 😉

 16. Louise Beantwoorden

  Je foto’s zien er altijd zo mooi uit, zorgt telkens dat ik alles wil dat erop staat 😀
  En die Miss Dior parfum wil ik eens ruiken!

 17. Diane Beantwoorden

  dat luchtje van Dior is echt heel lekker! leuke post en zeker een mooie foto!! Fijn nieuw jaar!

 18. Hannelore Beantwoorden

  Mooie foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *